monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hei, alle sammen! Som dere kan se fra overskriften, så skal vi til London. Tenk at nå er det under en uke til! Vi drar på mandag og skal være der til lørdag. Det blir tredje gang vi er i London, men vi elsker den byen og kommer nok til å dra dit mange flere ganger også. Denne gangen har vi tenkt til å shoppe en del, vi har planlagt å gå i Oxford street, Carnaby, Covent Garden og Camden, men vi kommer nok også til å ta turen innom andre steder også. Vi skal blant annet også se Buckingham Palace, og hvis vi får tid tenkte vi også å gå på The London Dungeon. 

  Vi har sittet og søkt litt rundt på nettet etter butikker og merker vi kan tenke oss å se på i London, og vi har derfor satt sammen en slags ønskeliste til London. Eller ihvertfall ting vi har lyst til å se på, for vi kommer jo aldri til å ha råd til å kjøpe alle disse tingene, men det er jo alltids morsomt å ha noe å se på, selv om man ikke kan kjøpe det. 

   

                                                   

  Vi har hatt lyst på et par svarte Dr. Martens boots i mange år, og kanskje vi endelig kommer hjem med et par, eller to. Vi har andre Dr. Martens fra før, men det hadde vært greit med et lavt par i svart. De siste ukene har vi også sett veldig mye på Alexander McQueen sine hodeskalle-skjerf, selv om vi har likt dem i mange år. Vi elsker jo Alexander McQueen og hodeskaller, så et slikt skjerf hadde vært midt i blinken for vår stil. Hatter er også noe vi går veldig mye med, og det kan alltids være greit med noen ulike stiler å bytte på. 

   

                                                             

  Hullete klær, svarte kjoler og t-skjorter er vel det vi kommer til å se mest etter i London. 

   

                            

  Vi har også lyst til å gå å se på vesker fra Alexander Wang, som er våres favoritt veske-designer. 

   

                                             

  Og til slutt, men ikke minst, ringer. Spessielt hodeskalle-ringer. Vi rett og slett elsker ringer, og hodeskaller er omtrent noe av det fineste vi vet, så dette er noe vi virkelig håper vi finner i London, med tanke på at de fleste hodeskalle-ringer er til gutter, og dermed alt for store til våre fingre, håper vi å finne noe på Crazy Pig Design eller The Great Frog, som er to håndlagde ringmerker som holder til i London. Begge ringene over er fra Crazy Pig Design, men begge merkene har utrolig mange fine ringer som vi gleder oss sykt til å kunne gå å se på. 

  Hva er dine sommerplaner?
  Ingen kommentarer
  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design 1# by Foto & Webdesign.blogg.no

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits