monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hei! Nå er det lenge siden vi har blogget, og vi har egentlig gjort ganske mye på den tiden vi har vært borte. Vi dro som sagt til London mandag 7.juli og tilbake igjen lørdag 12.juli. Vi hadde det veldig fint i London! Det var litt regn noen ganger, men temperaturen var helt perfekt. Det var ikke alt for varmt, så det var mulig å gå lenge ute og se mye rundt. Vi tok dessverre ikke så mange bilder, siden vi tok med speilrefleksen, men orket ikke å ta det med oss rundt hver dag. Vi filmet heller mer av turen. Omtrent hver dag gikk vi rundt i ulike deler av London og shoppet + så rundt i den vakre byen. En dag var vi i Camden, men ellers gikk vi mye rundt i Covent Garden, Carnaby og Oxford Street.

  Shoppingsmulighetene var veldig bra, og vi fikk kjøpt oss to nye ringer, som er helt fantastiske! Begge ringene er håndlagde, og den ene ringen er fra The Great Frog mens den andre er fra Crazy Pig Designs. På tirsdagen, som var den første fulle dagen vi hadde i London, dro vi på begge ringbutikkene og fant en ring fra hver som vi elsket! Før vi dro til London hadde vi sett på nettsidene til disse ringmerkene, og de har utrolig mange fine ringer! Det verste var at de i tillegg var enda finere i virkeligheten, så det var veldig vanskelig å velge kun en fra hver, men de er ganske dyre siden det er ekte sølv, så vi kunne nesten ikke kjøpe så veldig mange. Uansett er vi veldig fornøyd med de ringene vi valgte, og har alt brukt dem utrolig mye. Siden vi har ganske små og tynne fingre, måtte de justere størrelsen på ringene, siden de ikke hadde noen som var små nok. Så vi fikk prøve ulike størrelser, og fant riktig størrelse som de justerte ringene til. Vi måtte vente litt med å hente ringene, så vi hentet den ene ringen på torsdagen og den andre på fredagen. Her er ihvertfall et bilde av ringene. 

  De to små ringene til venste er fra The Great Frog og de store hodeskalleringene er fra Crazy Pig Designs. På bildet til høyre er vi utenfor The Great Frog. Den første dagen når vi var på The Great Frog spurte hun som jobbet der og hjalp oss om hun kunne ta et bilde av oss og legge det ut på instagram'en til The Great Frog London, så når vi kom tilbake på fredagen for å hente ringene tok hun noen bilder av oss. Hun var utrolig hyggelig og hjelpsom med ringene, så servicen var veldig bra. Vi skal utvilsomt tilbake og kjøpe flere ringer fra begge merkene i fremtiden!

  Vi hadde noen dager hjemme før vi dro til Lyngdal sammen med foreldrene våre for å være på en øy med besteforeldrene våre. Vi dro til Lyngdal på torsdagen og kom hjem igjen i går kveld/natt. Vi har vært med og fisket, kjørt båt og slappet av med havet. Vi traff også to tyske jenter, så vi fikk testet tyskforståelsen vår, men vi snakket engelsk med dem da, haha. Uansett har vi hatt en veldig fin ferie.

  Hva har du gjort i ferien?

  Ingen kommentarer
  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design 1# by Foto & Webdesign.blogg.no

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits