monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hei! I forrige innlegg om London-turen hadde vi ikke veldig mange bilder, så vi tenkte vi kunne lage et blogginnlegg med flere bilder. Her har vi samlet noen bilder fra de forskjellige dagene, så håper dere liker dem.

  Den første dagen i London brukte vi mye til å gå innom de butikkene vi hadde mest lyst til å besøke, og vi tilbrakte mest tid i Carnaby Street og i Covent Garden. Vi gikk innom ringbutikkene The Great Frog og Crazy Pig Designs, hvor vi kjøpte en ring fra hver butikk. Men siden de justerte ringstørrelsene slik at de skulle passe perfekt, måtte vi hente ringene noen dager senere.

  Vi gikk store deler av King's Road den andre dagen. Vi tok også en tur innom Harrods og Harvey Nichols, men der fant vi ikke stort. Det er forresten to Brandy Melville butikker i London, den ene ligger i King's Road og den andre ligger rett ved siden av Liberty.

  Den tredje dagen var vi i Camden og i Covent Garden. Vi hentet ringen fra Crazy Pig Design, som var kjempe fin! Vi var selvfølgelig innom M&M World og plukket med oss noen unike farger, haha. Vi spiste også på Häagen-Dazs, som dere kan se på bildet over.

  Den fjerde dagen hentet vi den siste ringen fra The Great Frog, som vi skrev om tidligere. Vi var også innom Victoria's Secret, som var enorm! Det var fire etasjer, eller noe sånt, med masse fint. Vi spiste også lunsj på Ben's Cookies. Hvis du noen gang drar til London må du smake cookies'ene derfra, spesielt "triple chocolate", de er kjempe gode!

  Den siste dagen har vi ingen bilder fra, siden det var den dagen vi dro hjem. Vi tok egentlig bare en kort tur ned til Covent Garden for å drikke en milkshake fra Shake Shack, så tok vi toget til Heathrow og dro hjem. Det var i hvert fall en veldig fin tur, London er en fantastisk by!

  Har du noen gang vært i London?

  Ingen kommentarer
  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design 1# by Foto & Webdesign.blogg.no

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits