monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Hei! Nå er det mandag igjen og starten på en ny uke. De fleste av dere har forhåpentligvis hatt en koselig helg med 17.mai-feiring, det har ihvertfall vi. Vi kom over noe veldig spennende i slutten av forrige uke. Nemlig Acne Studios sitt salg, med opptil 75% avslag på tidligere kolleksjoner. Salget åpnet kl.09.00 på torsdag og varte frem til samme tid på søndag. Vi hadde fått mail i forkant om salget, så vi satt klare foran pc'en kl.09.10 på torsdag, men til ingen nytte. Nettsiden hadde for mange besøkende, så da var det bare å vente. Vi kom inn neste morgen. De hadde selvsagt en av våre topp favoritter inne på 75%, så det var verdt ventingen! Så da er det en pakke, eller to, på vei hjem til oss, haha. 

  Salget var forresten på nettsiden www.acnearchive.com, men er uheldigvis stengt nå. Så hvis du liker merket Acne Studios, men synes at prisene er litt stramme, er det verdt å holde utskikk etter slike salg. Men her er også noen av våre favoritter fra årets kolleksjon. 
  Greier du å gjette hva vi bestilte fra Acne salget (ingen av tingene er på bildene)?

  Nå er det lenge siden vi har blogget, beklager for det, men vi har vært opptatt med eksamener, skole og innflytting i leilighet, så det har ikke blitt så mye tid til blogging. 

  I går bestilte vi en god del fra dollskill.com. De har salg nå på merket Unif, som vi absolutt elsker! T-skjortene er utrolig myke og gode, så vi kunne ikke unngå å bestille noen t-skjorter når de var på 30 % salg. Det var også veldig gode tilbud på andre merker, så det ble derfor litt mer enn bare et par t-skjorter, jaja. 

  Her er noen av tingene vi bestilte:

  T-skjorter fra merket Unif

  Hva synes du om det vi bestilte, og har du bestilt noe fra dollskill før?

  I går bestilte vi denne kjolen og t-skjorten fra dollskill.com. Kanskje litt dumt å kjøpe noe nå, siden det er under en måned til vi drar til New York. De har salg ut helgen, og de har mange gode tilbud som er verdt å sjekke ut. 

  Har du bestilt noe fra dollskill før?

  Nå er to par Jeffrey Campbell sko på vei hjem til oss. Vi bestilte et par hver i modellen shaodow stud, som dere ser på bildet. Vi prøvde jo disse skoene når vi var i Oslo sist lørdag og ble helt forelsket! De er kanskje litt i overkanten for de fleste, men vi elsker det litt unike og rare. Vi får bare vente og se hvordan de blir å gå på, nå som det begynner å bli snø og is.

  Hva synes du om Jeffrey Campbell?

      

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits