monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Hei!

  I går var vi på SoBazaar sitt event, som var veldig morsomt! De informerte om den nye appen deres og de hadde en instagram konkurranse hvor man kunne vinne en kjole fra Moods of Norway. Det ble også delt ut goodiebags på slutten av kvelden. Jentene bak appen var tilstede og var veldig hyggelige! Vi hadde i hvert fall en fin kveld. Her er noen bilder fra kvelden.


   Vi var også så heldige å møte Kristin, som var kjempe hyggelig.

  Hei alle sammen! Som dere kanskje husker fra noen uker tilbake, skrev vi at vi hadde vært med på en spennende photoshoot. Vi var med på en sykehus inspirert photoshoot for avisen Natt&Dag. Når vi var på photoshooten, visste vi egentlig ikke så mye om hva bildene skulle brukes til, unntatt at de skulle være med i avisen selvfølgelig. Og overraskende nok ble et av bildene også brukt på forsiden av avisen, noe vi syntes var utrolig morsomt! I avisen er det også en flersidig fotoreportasje med flere av bildene. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, og det var en kjempe morsom opplevelse å få være med på noe slikt. 

  Her er ihvertfall bildene fra photoshooten. Bildene er tatt av Christian Belgaux, og de ble veldig fine. 

  Dette er da forsiden til Natt&Dag  Dette er bildet som ble brukt på coveret til avisen, uten skrift

  Hva synes du om bildene, og har du sett avisen?

  Hei!

  Vi er med i Høyer sin konkurranse hvor man kan bli deres "normale" modell for 2014. Vi hadde satt veldig stor pris på om du kunne stemme på oss :)

  Du kan finne vår profil og stemme ved å klikke her

  Har du stemt? :)

  Nå er vi hjemme igjen etter en uke med familien. I påskeferien har vi vært på hytta til onkelen vår utenfor Mo i Rana. Vi har møtt familien igjen, og egentlig bare slappet av på hytta. Men på onsdagen gjorde vi noe spennende. Vi var hos sølvsmeden Øyvind Stjernen og var med å lagde vår egen sølvring, helt fra bunnen av. 

  Her er resultatet av ringene, men vi tok også noen bilder underveis i deler av prosessen. 

  Vi slipte kantene på en sølvbit, bøyde den til en ringform, og Øyvind graverte inn "Echelon" på innsiden av ringen. 

  Som dere kan se på bildene, ble ringen lagt i syre, og vi hamret ringen helt rund. Øyvind gjorde også en god del mer for å fullføre ringene. Vi ville gjerne ha en hodeskalle på toppen av ringen, og her kan dere se begynnelsen av hodeskallen som han lagde. 

  Dagen etter, dro vi tilbake igjen, og her kan dere se det ferdige resultatet av ringene. Øyvind Stjernen oksiderte ringene, slik vi ønsket, og han lagde også en bein-ring (til venstre). Ringene ble kjempe fine, og de passer oss perfekt!

  Her er noen nærbilder av en av hodeskalleringene. Her kan dere også se graveringen.   Se, det er til og med en liten stein borret inn på den ene siden av knokkelen. En liten og søt detalj :)

  Her er visit-kortet til Stjernen. Vi syntes baksiden var veldig fin, så vi måtte bare vise dere den. Dersom dere er i nærheten av Mo i Rana burde dere virkelig ta en tur innom Stjernen! Han har også en veldig fin utstilling som er verdt å se, med masse fint man kan se på og kjøpe :)

  Han har også veldig mye annet fint, blant annet drømmefangere og all slags smykker i sølv. Vi måtte også bare ta bilde av noen hodeskaller vi syntes var veldig fine!

  Her er alle fire ringene samlet. Vi ble i alle fall utrolig fornøyd med alle sammen! Og det var veldig spennende og lærerikt å få være med å se hvordan man lager en ekte sølvring helt fra bunnen av, og det er virkelig noe vi kunne tenke oss å gjøre igjen :)

  Hva synes du om ringene?

  Da er 2013 over. Vi håper dere har hatt et fint år og ønsker dere alle et godt nyttår. Vi har enda ikke skrevet et innlegg om julen, så vi tenkte vi skulle gjøre det nå, litt sent, men bedre sent enn aldri. Vi tilbrakte julen hos besteforeldrene våre på sørlandet, og vi hadde det kjempe fint. Vi pyntet juletreet, har bakt og fikk mye fint til jul. Se på denne enorme hummeren. På bildet kan dere se hvor stor den var. Det synes ikke så godt på bildet, men den var enorm, bare se på den normale/lille hummeren den ligger ved siden av! Den ble tatt med hjem for å veie den, men slapp av, hummerne ble slippet ut i havet igjen :) Så nå svømmer den 4 kg hummeren med sin lille venn lykkelig i havet, haha.

  Her er også hummeren bedre i sammenligning.

  Har du noensinne sett en så stor hummer?

  Som de fleste sikkert har fått med seg hadde Bikbok lansering av Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for Bikbok i Oslo 7.august, hvor de 50 første kundene fikk mulighet til å møte tvillingene. Vi stod i kø i 2 timer, men vi telte 72 foran oss, så vi fikk uheldigvis ikke møtt dem. Uansett var det en morsom opplevelse. Det var noen som tok bilder av oss, som først trodde vi var Mary-Kate og Ashley, haha. Vi ble nevnt i en artikkel i Aftenposten, dere kan lese artikkelen her.

   

  Her er hva vi kjøpte fra kolleksjonen. Under lanseringen var det helt kaos i butikken, det var folk overalt. Vi endte derfor bare opp med et smykke, men vi gikk tilbake etter noen dager for å kjøpe det vi likte spesielt godt. Men alt på mandag var utvalget veldig utplukket. Vi hadde egentlig tenkt til å kjøpe en hatt, men ingen av butikkene i Oslo hadde flere igjen. Vi endte også opp med å måtte kjøpe den svarte silkeskjorten i str. M, istedenfor XS, som vi egentlig hadde tenkt, siden de alt var utsolgt. Men det gjør ingenting, den ble stor på oss uansett hvilken størrelse vi tok, vi er bare glade for at vi fikk tak i den.


  Bilde hentet fra google.

  Sorry for litt dårlig kvalitet, vi stod ganske langt unna og det var vanskelig å ta bilde over alle.  

  Var du på lanseringen, og fikk du møtt dem?

  Her kommer innlegget om russetiden vår 2013. Det kom en del senere enn planlagt, siden vi har hatt eksamen i går og i dag. Vi kom opp i matte R2, tysk og norsk, så vi har ikke hatt tid til å blogge før nå. Her er ihvertfall noen bilder fra russetiden. Det er bare mobilbilder, så kvaliteten er ikke den beste, men håper det går greit. De to øverste bildene er fra ulike russeknuter og treff, mens det siste er fra 17. mai. 

  Satt i et tre i 30 minutter før skolen. // Spiste to kinderegg og satt sammen leken på under 5 minutter. // Gikk tur med en fersk fisk i bånd og spurte folk om de viste hvor den nærmeste dyrlegen var. // Prøvde å spise 2 liter is på under 20 min (det gikk ikke så bra..). // Satt under pulten 1 skoletime (for oss er det 1 time og 25 min). // Russedåpen på Røytjern. 

  Før vi løp over barneskolengården i et friminutt uten å gi fra oss et russekort. // Russekortene våres. // Drive-through på McDonalds i en handlevogn.    Toget i Oslo. // Ben & Jerry's. // Etter russetoget på Bjørkelangen. 

  Vi har tatt flere knuter enn det som vises på bildene, men vi fikk ikke tatt bilder av alle. Vi klarte å ta 56 ulike knuter, men prøvde på litt flere, haha. Vi hadde en veldig fin russetid, og var heldige som ikke hadde stort regn på 17. mai. Håper alle dere har hatt en fin 17. mai. 

  Da er russetiden over. Det er vårt siste år på vgs, og vi har da vært russ i år. Det har vært en morsom opplevelse og vi har opplevd mye. I dag har vi vært i Oslo, og gått i russetoget på Bjørkelangen. Her er noen bilder av russebuksen og hvordan vi gikk kledd i dag. Vi er forresten eliteruss, altså at vi har tatt mer enn 50 ulike knuter, og det er derfor dusken vår er dyppet i sølvmaling. Et bedre innlegg om 17. mai og russetiden kommer etter hvert. 

  Som dere ser ble vi døpt til Knoll og Tott, haha.   Godt nyttår alle sammen! Tenk at det alt er 2013. 2012 var ett fint år, men det gikk utrolig fort. Vi får håpe 2013 byr på flere spennende opplevelser. Håper dere alle har hatt ett fint år, og at 2013 blir enda ett fantastisk år. 

  Vi tilbrakte julen sammen med en del av familien vår i Lyngdal. Her er noen bilder fra julen 2012. Vi har egentlig bare slappet av, puslet og tilbrakt tid med familien. 

  Hvordan var din jul?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Det har blitt litt lite blogging i desember, men det har vært en koselig måned. Vi har blant annet hatt bursdag, og bakt pepperkaker. Trist at desember snart er over, men det blir jo mange nye muligheter det kommende året. Håper alle har hatt en fin jul. 

   

  I dag er det akkurat 1 år siden vi var på 30 Seconds to Mars konsert i Vilnius, Litauen. Det var en virkelig fantastisk opplevelse, og det er utrolig at det alt er 1 år siden. 30 Seconds to Mars er et av favoritt bandene våres, og de er helt utrolige live. Vi kjøpte Golden tickets, og fikk se hele konserten på sidelinjen, være med på scenen under Kings & Queens, og vi fikk møte bandet under meet & greet etter konserten og ta bilde med dem. Anbefaler alle 30STM-fans å dra på konsert hvis man har mulighet til det, er virkelig verdt det! :)

   

  Vi filmet hele konserten, men her er to videoer fra den. Sorry for litt uklar filming noen steder, men de blir bedre etter hvert.

   

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits