monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Hei, alle sammen!

  Nå er den nok en søndag, og hva er det på tide med da? Inspirasjon! Vi elsker å sitte og søke opp alt mulig på nettet. Denne gangen ble det kjoler som fanget oppmerksomheten vår. Med tanke på det fine været som var i Oslo hele forrige uke, er det vel kanskje på tide å begynne å se på lettere klær? Her er i hvert fall noen av kjolene vi likte best.

  Hvilken av kjolene likte du best?

  Vi har helt dilla på ringer, og spesielt litt store og ulike ringer. YSL arty ringer er virkelig en av våre favoritt ringer. Store og unike, men fortsatt brukbare. Disse krystall/stein-ringene er også helt fantastiske! Virkelig en statement piece å ha i smykkekolleksjonen.

  Hva synes du om store ringer?

  Alexander McQueen er virkelig vår favoritt designer. Hvert plagg er perfeksjon! Det er så mange små detaljer som gjør antrekkene og designene perfekte. Mørkt, kongelig, gammeldags, er vel bare noen av ordene som kan beskrive McQueen sine design. Finnes det noe bedre enn det, haha? Vi har alltid likt Victorian-design og litt gammeldagse kjoler og slikt, og Alexander McQueen var absolutt en kreativ designer.   Hvor fantastisk hadde det ikke vært å kunne gå med en av disse utrolige kjolene?

  Hva synes du om Alexander McQueen?  Bilder hentet her.

  Desember utgaven av bladet L'Officiel Netherlands inneholdt disse mørke, men inspirerende bildene av Coco Rocha. Det er ikke så veldig ofte at motemagasiner har så mye som vi finner interessant, spesielt ikke norske magasiner. Det kommer nok av at vi har et litt annet syn på stil og fashion enn folk flest. Men disse bildene var virkelig noe for oss. Elsker spesielt den svarte leppen og det rufsete håret!

  Hva synes du om dagens motemagasiner?  Er det noen andre enn oss som ikke er helt fan av hvordan high waisted shorts? Vi synes det er veldig fint på andre, men det er ikke helt noe for oss. One teaspoon har i hvertfall veldig mange fine shorts med lavt liv, som kanskje passer bedre til oss som ikke er super lange, haha. Her er noen av våre favoritter. Vi er alltid på utskikk etter nye shorts med lavt liv, vet du om noen andre merker enn One teaspoon som ikke er high waisted?

  Liker du best shorts med høyt eller lavt liv?  Nå er høsten her for fullt, og det er ikke lenge til vi kan ta i bruk våres Spirithoods! De to siste vintrene har vi bodd i vår varme og gode lue/hood fra Spirithoods, og kan rett og slett ikke tenke oss en kald dag uten.

  Her er de tre hoodene vi liker best akkurat nå. Vi har bestilt en av disse til denne vinteren.

  Hvilken av disse tre hoodene/luene tror du vi valgte, og hvilken likte du best?

  Nå er det ikke lenge til kolleksjonen av Mary-Kate og Ashley Olsen for Bikbok kommer i butikkene. Vi personlig pleier ikke å shoppe så mye på Bikbok, men denne kolleksjonen har egentlig veldig mye fint! Vi kommer ihvertfall til å sjekke den ut når den kommer. Her er noen av våre favoritter fra kolleksjonen. Liker spesielt hatten, så vi får håpe den kommer!

   

  Hva er dine tanker om kolleksjonen?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits