monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Ghoulish //  Nymph-adora // Latte Confession // Spellbound // Raven Claw // Vampire

  På fredag kom disse liquid lipsticks i posten fra LASplash. Vi har blitt helt avhengige av liquid lipsticks siden vi kjøpte noen fra Kat Von D i USA i julen, og nå har vi disse fantastiske nye fargene å prøve ut. 

  // These liquid lipsticks from LASplash came in the mail on Friday. We've been totally addicted to liquid lipsticks ever since we bought some from Kat Von D in USA during Christmas. Now we have these amazing new colors that we are so excited to try out. 

   

  Hva synes du om liquid lipsticks? 

  // What do you think about liquid lipsticks?



  Her er de nye skoene våres. De er svarte Jeffrey Campbell spiked damsels med sølve nagler. Vi elsker Jeffrey Campbell sko, og spesielt siden de er så høye. Helen er rundt 16 cm, men de har også en plattform foran som gjør dem lettere å gå med. 

  // Here's our new shoes. They're black Jeffrey Campbell spiked damsels with silver spikes. These shoes are just amazing, and so high. The heel is about 6", but they do also have a platform, that makes them easier to walk in. 

   

  Hva synes du om skoene?

  // What do you think about our new shoes?

  Da har pakken fra dollskill.com kommet, eller den kom egentlig sist uke, men har ikke fått blogget om det før nå. De har utrolig rask levering, det tok bare noen dager fra vi bestilte til pakken kom. Kundeservisen var også veldig bra, en nettside som er verdt å sjekke ut! Vi har bestilit litt pakker fra forskjellige nettsider den siste tiden, siden det har vært en del salg. 

  Kjolen og t-skjorten er fra dollskill.com, luene er fra monroeapparel.co.uk, og smykkene er fra tariantarantino.com. 

  Smykket og ringen er fra det amerikanske merket Tarina Tarantino, som har utrolig mye fint. Vi har bestilt fra denne nettsiden et par ganger, og har alltid blitt fornøyd. Det eneste som er litt negativt er at det er ganske dyr frakt, men den har blitt lavere over årene. 

  Hva synes du om innkjøpene, og har du noen nettsider å anbefale?

  For noen uker siden bestilte vi to palettes fra BH Cosmetics. Vi bestile både 88 color palette matte og 120 color palette 5th edition. Vi har ikke hatt mulighet til å prøvd palettene fullt ut, men øyenskyggene virker veldig bra, i hvertfall til den prisen! Bare si i fra hvis dere er interessert i en review på disse palettene eller vil høre mer om de :)

  Her er bilde av 120 palette 5th edition:

  Her er bilde av 88 matte palette: 




  I går var vi i Oslo. Det var ikke det fineste været, men det var en fin tur og det var ikke alt for mange i Oslo. Har ingen bilder fra selve dagen, men under kan dere se innkjøpene. Vi var innom Ben&Jerry's, og drakk vår favoritt milkshake Cookie dough. Visste dere at det gikk an å ha topping på milkshakene? Vi prøvde med krem og sjokoladebiter på toppen, og den var utrolig god! Anbelafer den virkelig til de som er glad i milkshake. Ellers gikk vi rundt på ulike skobutikker og prøvde Jeffrey Campbell Shadow Stud. Er virkelig spesielle sko, men utrolig fine og unike. Her kan dere i hvertfall se innkjøpene fra dagen. 

  Bukse: Dr. Denim fra Carlings til 399 kr. Skjerf: Gina Tricot til 99 kr. Sminke: Mac. 

  Som dere ser så er det to av alle klærne. Ser sikkert litt rart ut, men sånn er det å være tvillinger som kler seg likt. 



  Vi var innom Mac på Glassmagasinet. Det var veldig mange folk på Mac i går. Sikkert på grunn av den nye kolleksjonen som kom for noen dagen siden. Vi kjøpte et øyenskyggepalette (eller hva det heter å norsk) og en neglelakk. Neglelakken er mye finere irl, den har masse fint glitter :)

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som blogger om det som interesserer oss. Outfits, sminke, shopping og reise er mye av det du vil finne på bloggen vår. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms



  Kategori



  Design by

  Photobucket
  hits