monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Elsker slike hatter! Eller generelt alle hatter, men slike indianer-inspirerte hatter er kanskje ikke det man ser flest gå rundt med? Skulle gjerne hatt en slik, selv om folk kanskje hadde sett litt rart på oss, men det er vi vant til.

  Hva synes du om slike hatter?  Vi elsker hatter, og her er våres favoritt hatt akkurat nå. Dette er Borsalino Fedora Marengo hatter i tre ulike farger vi liker veldig godt.

  Hvilken likte du best?

  Nå begynner det virkelig å bli kaldt! Forrige uke var utrolig kald, med mye snø. Heldigvis har vi vår gode og varme lue/hood fra Spirithoods, vet ikke hva vi skulle gjort uten den. Vi har brukt den konstant de siste to vintrene, og denne vinteren kommer ikke til å bli noe unntak. Vi begynner å bli vant til at folk uler til oss, haha.

  Lue/hood: Spirithoods // Kjole: Blackmilk clothing // Jakke: Jofama by Kenza

  Hva synes du, og hvordan holder du deg varm om vinteren?

  Alexander McQueen er virkelig vår favoritt designer. Hvert plagg er perfeksjon! Det er så mange små detaljer som gjør antrekkene og designene perfekte. Mørkt, kongelig, gammeldags, er vel bare noen av ordene som kan beskrive McQueen sine design. Finnes det noe bedre enn det, haha? Vi har alltid likt Victorian-design og litt gammeldagse kjoler og slikt, og Alexander McQueen var absolutt en kreativ designer.   Hvor fantastisk hadde det ikke vært å kunne gå med en av disse utrolige kjolene?

  Hva synes du om Alexander McQueen?

  Cardigan: Solo // T-skjorte: Unif // Ring: YSL // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du om antrekket?  Bilder hentet her.

  Desember utgaven av bladet L'Officiel Netherlands inneholdt disse mørke, men inspirerende bildene av Coco Rocha. Det er ikke så veldig ofte at motemagasiner har så mye som vi finner interessant, spesielt ikke norske magasiner. Det kommer nok av at vi har et litt annet syn på stil og fashion enn folk flest. Men disse bildene var virkelig noe for oss. Elsker spesielt den svarte leppen og det rufsete håret!

  Hva synes du om dagens motemagasiner?

  Black Swan er absolutt helt fantastisk, og kostymene og sminken er utrolig fin! Virkelig inspirerende, dramatisk og kreativ. 

  Det er tydelig flere enn oss som finner sminken i Black Swan inspirerende. Bare se på disse tolkningene av sminken.

  Hva synes du om sminken i Black Swan?

  Da er 2013 over. Vi håper dere har hatt et fint år og ønsker dere alle et godt nyttår. Vi har enda ikke skrevet et innlegg om julen, så vi tenkte vi skulle gjøre det nå, litt sent, men bedre sent enn aldri. Vi tilbrakte julen hos besteforeldrene våre på sørlandet, og vi hadde det kjempe fint. Vi pyntet juletreet, har bakt og fikk mye fint til jul. Se på denne enorme hummeren. På bildet kan dere se hvor stor den var. Det synes ikke så godt på bildet, men den var enorm, bare se på den normale/lille hummeren den ligger ved siden av! Den ble tatt med hjem for å veie den, men slapp av, hummerne ble slippet ut i havet igjen :) Så nå svømmer den 4 kg hummeren med sin lille venn lykkelig i havet, haha.

  Her er også hummeren bedre i sammenligning.

  Har du noensinne sett en så stor hummer?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits