monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Jakke: DIY // T-skjorte: Lip-service // Sko: Ash // Smykke: 30 Seconds to Mars // Ring: YSL

  Hva synes du om antrekket?


  Hva inspirerer deg?

  Jakke: Jofama by Kenza // Kjole: For love & lemons // Ringer: YSL, Stjernen // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du om antrekket?

  Hva liker du best, svart/hvit eller farger?

  Nå er vi hjemme igjen etter en uke med familien. I påskeferien har vi vært på hytta til onkelen vår utenfor Mo i Rana. Vi har møtt familien igjen, og egentlig bare slappet av på hytta. Men på onsdagen gjorde vi noe spennende. Vi var hos sølvsmeden Øyvind Stjernen og var med å lagde vår egen sølvring, helt fra bunnen av. 

  Her er resultatet av ringene, men vi tok også noen bilder underveis i deler av prosessen. 

  Vi slipte kantene på en sølvbit, bøyde den til en ringform, og Øyvind graverte inn "Echelon" på innsiden av ringen. 

  Som dere kan se på bildene, ble ringen lagt i syre, og vi hamret ringen helt rund. Øyvind gjorde også en god del mer for å fullføre ringene. Vi ville gjerne ha en hodeskalle på toppen av ringen, og her kan dere se begynnelsen av hodeskallen som han lagde. 

  Dagen etter, dro vi tilbake igjen, og her kan dere se det ferdige resultatet av ringene. Øyvind Stjernen oksiderte ringene, slik vi ønsket, og han lagde også en bein-ring (til venstre). Ringene ble kjempe fine, og de passer oss perfekt!

  Her er noen nærbilder av en av hodeskalleringene. Her kan dere også se graveringen.   Se, det er til og med en liten stein borret inn på den ene siden av knokkelen. En liten og søt detalj :)

  Her er visit-kortet til Stjernen. Vi syntes baksiden var veldig fin, så vi måtte bare vise dere den. Dersom dere er i nærheten av Mo i Rana burde dere virkelig ta en tur innom Stjernen! Han har også en veldig fin utstilling som er verdt å se, med masse fint man kan se på og kjøpe :)

  Han har også veldig mye annet fint, blant annet drømmefangere og all slags smykker i sølv. Vi måtte også bare ta bilde av noen hodeskaller vi syntes var veldig fine!

  Her er alle fire ringene samlet. Vi ble i alle fall utrolig fornøyd med alle sammen! Og det var veldig spennende og lærerikt å få være med å se hvordan man lager en ekte sølvring helt fra bunnen av, og det er virkelig noe vi kunne tenke oss å gjøre igjen :)

  Hva synes du om ringene?

  Jakke: Jofama by Kenza // T-skjorte: Lip-Service // Smykke: 30 Seconds to Mars // Ring: YSL

  Sko: Allsaints

  Hva synes du om antrekket?

  Nå er det endelig vår. Er det flere enn oss som plutselig har fått litt mer inspirasjon nå som været blir varmere?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits