monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hei! I dag har det vært veldig fint ute, mye sol og fint vær. Her er dagens antrekk, kanskje litt dumt med så mye svart nå som det er så varmt, men men, vi går jo med svart hver dag, så været gjør ikke et unntak i fargevalget. 

  I går var vi forresten med på noe veldig spennende. Vi var med på en photoshoot for en avis her i Oslo, men vi forteller mer om det når bildene kommer ut. Vi hadde det ihvertfall veldig morsomt, og det var en fin opplevelse.

  T-skjorte: Carlings // Skjørt: Blackmilk clothing // Smykke: 30 Seconds to Mars // Ringer: Disney Couture og Stjernen art

  Sko: Ash

  Hva synes du om antrekket?

  Hei!

  Vi er med i Høyer sin konkurranse hvor man kan bli deres "normale" modell for 2014. Vi hadde satt veldig stor pris på om du kunne stemme på oss :)

  Du kan finne vår profil og stemme ved å klikke her

  Har du stemt? :)

  T-skjorte: Black Milk Clothing // Jakke: Jofama by Kenza // Sko: Jeffrey Campbell // Smykker: 30 Seconds to Mars, Disney Couture

  Ringer: YSL og Stjernen art

  Hva synes du om antrekket?

  Hei! Nå er det mandag igjen og starten på en ny uke. De fleste av dere har forhåpentligvis hatt en koselig helg med 17.mai-feiring, det har ihvertfall vi. Vi kom over noe veldig spennende i slutten av forrige uke. Nemlig Acne Studios sitt salg, med opptil 75% avslag på tidligere kolleksjoner. Salget åpnet kl.09.00 på torsdag og varte frem til samme tid på søndag. Vi hadde fått mail i forkant om salget, så vi satt klare foran pc'en kl.09.10 på torsdag, men til ingen nytte. Nettsiden hadde for mange besøkende, så da var det bare å vente. Vi kom inn neste morgen. De hadde selvsagt en av våre topp favoritter inne på 75%, så det var verdt ventingen! Så da er det en pakke, eller to, på vei hjem til oss, haha. 

  Salget var forresten på nettsiden www.acnearchive.com, men er uheldigvis stengt nå. Så hvis du liker merket Acne Studios, men synes at prisene er litt stramme, er det verdt å holde utskikk etter slike salg. Men her er også noen av våre favoritter fra årets kolleksjon. 
  Greier du å gjette hva vi bestilte fra Acne salget (ingen av tingene er på bildene)?

  Dagens inspirasjon, hva inspirerer deg akkurat nå?

  T-skjorte: Chaser // Shorts: One Teaspoon // Smykke: 30 Seconds to Mars   Hva synes du om antrekket?

  Hva er din inspirasjon?

  T-skjorte: Wildfox Couture // Skjørt: Blackmilk clothing // Jakke: Jofama by Kenza // Ringer: YSL, etsy, Stjernen art

   

      

  Hva synes du om antrekket?

  Nå er det endelig varmt og fint vær ute, og hva passer vel bedre enn vår-antrekk? Vi er ihvertfall glade for å kunne droppe den varme og gode vinterjakken for lettere jakker og tynnere klær. For oss er det vel egentlig bare jakken og tilbehøret som endres gjennom årstidene, men det går vel for det samme. Her er et av våres antrekk for denne våren. Shortsen er ganske ny fra Oneteaspoon, og den er helt fantastisk fin! Vi elsker shortsene fra dette merket. De har lavt liv og store hull, og det passer oss perfekt!

  T-skjorte: Unif // Shorts: One Teaspoon // Vest: Lip-Service

  Ringer: Stjernen, ebay

  Sko: Underground

  Hva synes du om antrekket?

  Hei alle sammen! I dag er det jo fri, og hva er vel bedre enn å finne inspirasjon i herlige vår-antrekk. For de fleste er kanskje ikke dette antrekket et "typisk" vår-antrekk, men vi trives best i svart og mørke farger, så det er slike farger våre drømme antrekk består av. Vi liker heller å få inn litt farger i antrekkene ved å ha en mørk leppe. I dette tilfellet syntes vi at mørk rød leppestift og neglelakk hadde passet bra.

  Hva er ditt drømmeantrekk for denne våren?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som blogger om det som interesserer oss. Outfits, sminke, shopping og reise er mye av det du vil finne på bloggen vår. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits