monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hvor finner du din inspirasjon?

  Det britiske merket Allsaints har utrolig mye fint! De har alltid veldig bra utvalg av basic-plagg med god kvalitet, og selvfølgelig masse annet fint. Vi liker spesielt godt jakkene derfra. Vi pleier alltid å ta en tur innom en eller flere Allsaints butikker når vi er i London eller USA, og kommer ofte hjem med noen godbiter. Her er noen av dagens favoritter våre fra Allsaints.

  Er det noen spesielle merker du alltid besøker når du er i utlandet?

  Skjorte: Kill City // T-skjorte: Unif // Ringer: YSL og Stjernen art // Smykker: Disney Couture og 30 Seconds to Mars

  Veske: Rebecca Minkoff

  Sko: Underground

  Hva synes du om antrekket?

  Hva inspirerer deg?

  Hei!

  I går var vi på SoBazaar sitt event, som var veldig morsomt! De informerte om den nye appen deres og de hadde en instagram konkurranse hvor man kunne vinne en kjole fra Moods of Norway. Det ble også delt ut goodiebags på slutten av kvelden. Jentene bak appen var tilstede og var veldig hyggelige! Vi hadde i hvert fall en fin kveld. Her er noen bilder fra kvelden.


   Vi var også så heldige å møte Kristin, som var kjempe hyggelig.

  Jakke: Acne // T-skjorte: Unif // Ring: YSL // Smykke: 30 Seconds to Mars // Sko: Ash

  Hva synes du om antrekket?

  Hei alle sammen! Som dere kanskje husker fra noen uker tilbake, skrev vi at vi hadde vært med på en spennende photoshoot. Vi var med på en sykehus inspirert photoshoot for avisen Natt&Dag. Når vi var på photoshooten, visste vi egentlig ikke så mye om hva bildene skulle brukes til, unntatt at de skulle være med i avisen selvfølgelig. Og overraskende nok ble et av bildene også brukt på forsiden av avisen, noe vi syntes var utrolig morsomt! I avisen er det også en flersidig fotoreportasje med flere av bildene. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, og det var en kjempe morsom opplevelse å få være med på noe slikt. 

  Her er ihvertfall bildene fra photoshooten. Bildene er tatt av Christian Belgaux, og de ble veldig fine. 

  Dette er da forsiden til Natt&Dag  Dette er bildet som ble brukt på coveret til avisen, uten skrift

  Hva synes du om bildene, og har du sett avisen?  T-skjorte: Unif // Ringer: YSL og Stjernen art // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Sko: Underground

  Hva synes du om antrekket?

  Dagens drømme-antrekk. Hva er ditt?

  For en liten stund siden kom MAC Maleficent kolleksjonen ut. Vi ventet på denne helt siden i vinter, men uheldigvis selges den ikke i Norge. For noen uker siden gikk vi innom hver butikk som selger MAC i Oslo og spurte etter kolleksjonen, men alle hadde den samme skuffende nyheten: at kolleksjonen bare selges på nettet. Den kom også på den svenske nettsiden, men uheldigvis sender de ikke utenfor Sverige. Mange av produktene er på den andre siden i den permanente linjen til MAC, bare i vanlig pakning. Men vi er blant de som faller for pakningen, og i dette tilfellet er innpakningen helt fantastisk. Vi får nå se om vi får tak i noen av favorittene våre på nettet, men her kommer i hvertfall noen bilder av kolleksjonen.   Hva synes du om MAC Maleficent kolleksjonen?

  T-skjorte: Unif // Ringer: YSL og Stjernen art // Smykke: 30 Seconds to Mars  Sko: Underground

  Hva synes du om antrekket?

  Hei alle sammen! Nå har vi sittet og sett rundt på nelly.com, og de har veldig mye fint der. De har mange merker vi liker veldig godt, slik som Unif, Wildfox Couture, Zoe Karssen og mange flere, men de har også mye fint fra merker vi ikke har så mye kunnskap om fra før, og det er jo alltids spennende. 

  Her er våres favoritter akkurat nå. 

  Genser fra Wildfox Couture, skinnjakke fra Muubaa (hatten var også veldig fin, men er ikke sikker på om de selger den, haha), t-skjorten med flaggermusen på er fra Zoe Karssen. 


  Solbriller fra Wildfox Couture, utrolig kule høyhelte sko med nagler fra NLY shoes og t-skjorten er fra T by Alexander Wang. 

  Var det noe som falt i smak hos deg, eller er det noe annet fint fra nelly som du liker?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som blogger om det som interesserer oss. Outfits, sminke, shopping og reise er mye av det du vil finne på bloggen vår. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits