monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • T-skjorte: Unif // Boots: Ash // Ringer: YSL, The Great Frog, Crazy Pig Designs // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du om antrekket?  Her er noen nærbilder av sminken fra forrige antrekksbilder. Øyensminken er to øyenskygger fra mac, husker ikke akkurat hvilke farger, men hvis noen er interessert i de eksakte navnene kan vi godt finne det ut. Leppestiften er fra Nars, og er en Velvet Matte Lip Pencil i fargen "Train Bleu", som vi kjøpte i London og vi elsker den!

  Hva synes du om sminken?

  Kjole: Unif // Ringer: The Great Frog, Crazy Pig Designs, Stjernen art // Smykke: 30 Seconds to Mars // Boots: Ash  Hva synes du om antrekket?

  Hei! I forrige innlegg om London-turen hadde vi ikke veldig mange bilder, så vi tenkte vi kunne lage et blogginnlegg med flere bilder. Her har vi samlet noen bilder fra de forskjellige dagene, så håper dere liker dem.

  Den første dagen i London brukte vi mye til å gå innom de butikkene vi hadde mest lyst til å besøke, og vi tilbrakte mest tid i Carnaby Street og i Covent Garden. Vi gikk innom ringbutikkene The Great Frog og Crazy Pig Designs, hvor vi kjøpte en ring fra hver butikk. Men siden de justerte ringstørrelsene slik at de skulle passe perfekt, måtte vi hente ringene noen dager senere.

  Vi gikk store deler av King's Road den andre dagen. Vi tok også en tur innom Harrods og Harvey Nichols, men der fant vi ikke stort. Det er forresten to Brandy Melville butikker i London, den ene ligger i King's Road og den andre ligger rett ved siden av Liberty.

  Den tredje dagen var vi i Camden og i Covent Garden. Vi hentet ringen fra Crazy Pig Design, som var kjempe fin! Vi var selvfølgelig innom M&M World og plukket med oss noen unike farger, haha. Vi spiste også på Häagen-Dazs, som dere kan se på bildet over.

  Den fjerde dagen hentet vi den siste ringen fra The Great Frog, som vi skrev om tidligere. Vi var også innom Victoria's Secret, som var enorm! Det var fire etasjer, eller noe sånt, med masse fint. Vi spiste også lunsj på Ben's Cookies. Hvis du noen gang drar til London må du smake cookies'ene derfra, spesielt "triple chocolate", de er kjempe gode!

  Den siste dagen har vi ingen bilder fra, siden det var den dagen vi dro hjem. Vi tok egentlig bare en kort tur ned til Covent Garden for å drikke en milkshake fra Shake Shack, så tok vi toget til Heathrow og dro hjem. Det var i hvert fall en veldig fin tur, London er en fantastisk by!

  Har du noen gang vært i London?  Kanskje rart, men er det flere enn oss som finner slike bilder skremmende vakre?

  Hei! Nå er det lenge siden vi har blogget, og vi har egentlig gjort ganske mye på den tiden vi har vært borte. Vi dro som sagt til London mandag 7.juli og tilbake igjen lørdag 12.juli. Vi hadde det veldig fint i London! Det var litt regn noen ganger, men temperaturen var helt perfekt. Det var ikke alt for varmt, så det var mulig å gå lenge ute og se mye rundt. Vi tok dessverre ikke så mange bilder, siden vi tok med speilrefleksen, men orket ikke å ta det med oss rundt hver dag. Vi filmet heller mer av turen. Omtrent hver dag gikk vi rundt i ulike deler av London og shoppet + så rundt i den vakre byen. En dag var vi i Camden, men ellers gikk vi mye rundt i Covent Garden, Carnaby og Oxford Street.

  Shoppingsmulighetene var veldig bra, og vi fikk kjøpt oss to nye ringer, som er helt fantastiske! Begge ringene er håndlagde, og den ene ringen er fra The Great Frog mens den andre er fra Crazy Pig Designs. På tirsdagen, som var den første fulle dagen vi hadde i London, dro vi på begge ringbutikkene og fant en ring fra hver som vi elsket! Før vi dro til London hadde vi sett på nettsidene til disse ringmerkene, og de har utrolig mange fine ringer! Det verste var at de i tillegg var enda finere i virkeligheten, så det var veldig vanskelig å velge kun en fra hver, men de er ganske dyre siden det er ekte sølv, så vi kunne nesten ikke kjøpe så veldig mange. Uansett er vi veldig fornøyd med de ringene vi valgte, og har alt brukt dem utrolig mye. Siden vi har ganske små og tynne fingre, måtte de justere størrelsen på ringene, siden de ikke hadde noen som var små nok. Så vi fikk prøve ulike størrelser, og fant riktig størrelse som de justerte ringene til. Vi måtte vente litt med å hente ringene, så vi hentet den ene ringen på torsdagen og den andre på fredagen. Her er ihvertfall et bilde av ringene. 

  De to små ringene til venste er fra The Great Frog og de store hodeskalleringene er fra Crazy Pig Designs. På bildet til høyre er vi utenfor The Great Frog. Den første dagen når vi var på The Great Frog spurte hun som jobbet der og hjalp oss om hun kunne ta et bilde av oss og legge det ut på instagram'en til The Great Frog London, så når vi kom tilbake på fredagen for å hente ringene tok hun noen bilder av oss. Hun var utrolig hyggelig og hjelpsom med ringene, så servicen var veldig bra. Vi skal utvilsomt tilbake og kjøpe flere ringer fra begge merkene i fremtiden!

  Vi hadde noen dager hjemme før vi dro til Lyngdal sammen med foreldrene våre for å være på en øy med besteforeldrene våre. Vi dro til Lyngdal på torsdagen og kom hjem igjen i går kveld/natt. Vi har vært med og fisket, kjørt båt og slappet av med havet. Vi traff også to tyske jenter, så vi fikk testet tyskforståelsen vår, men vi snakket engelsk med dem da, haha. Uansett har vi hatt en veldig fin ferie.

  Hva har du gjort i ferien?

  Hei igjen! Tenk i morgen er vi endelig i London, vi gleder oss utrolig mye. Dette antrekket er fra fredag, men vi legger det ut nå. Vi gjorde også noe annet veldig morsomt på fredag, den flinke fotografen Bjørn Wad tok noen bilder av oss med et gammeldags kamera. Bildene blir i svart/hvitt og han hadde også med seg noe for å måle lysstyrken, så det blir morsomt å se resultatene med et så gammelt kamera. 

  Men her er ihvertfall antrekksbildene vi tok. 

  Jakke: Jofama by Kenza // Sko: Ash // Veske: Alexander Wang

   

  Hva synes du om antrekket?

  For litt over en uke siden startet favoritt nettsiden vår med sommersalget sitt, og de har utrolige dealer. Merker slik som Wildfox Couture, Unif, Zoe Karssen ++ er på salg, og dette er jo mange av våres favorittmerker. Når salget startet måtte vi bare rappe til oss noen av våre absolutte favoritter, i fare for at det skulle selge ut, og enkelte av tingene ble solgt ut til dagen etter, så det var bra at vi bestilte den første dagen. Men vi har i ettertid sett enda mer på salget, og de har også satt enda mer på salg. Vi prøver å ikke shoppe så mye nå, siden vi skal til London på mandag, men vi får se hva som skjer med salgene videre, siden amerikanske nettsider får ofte veldig gode salg rundt 4.juli. 

  Jaja, her er ihvertfall noen av våres favoritter på dollskill.com akkurat nå.

  To fantastiske strikkegensere fra Wildfox Couture. Den med stjerner finnes også i rød, men vi likte den best i denne svartfargen, eller "dirty black" som det står på nettsiden. 

  Kjole fra Unif og t-skjorte fra Zoe Karssen.

  Hva synes du om sommersalget i år?

  Hei, alle sammen! Som dere kan se fra overskriften, så skal vi til London. Tenk at nå er det under en uke til! Vi drar på mandag og skal være der til lørdag. Det blir tredje gang vi er i London, men vi elsker den byen og kommer nok til å dra dit mange flere ganger også. Denne gangen har vi tenkt til å shoppe en del, vi har planlagt å gå i Oxford street, Carnaby, Covent Garden og Camden, men vi kommer nok også til å ta turen innom andre steder også. Vi skal blant annet også se Buckingham Palace, og hvis vi får tid tenkte vi også å gå på The London Dungeon. 

  Vi har sittet og søkt litt rundt på nettet etter butikker og merker vi kan tenke oss å se på i London, og vi har derfor satt sammen en slags ønskeliste til London. Eller ihvertfall ting vi har lyst til å se på, for vi kommer jo aldri til å ha råd til å kjøpe alle disse tingene, men det er jo alltids morsomt å ha noe å se på, selv om man ikke kan kjøpe det. 

   

                                                   

  Vi har hatt lyst på et par svarte Dr. Martens boots i mange år, og kanskje vi endelig kommer hjem med et par, eller to. Vi har andre Dr. Martens fra før, men det hadde vært greit med et lavt par i svart. De siste ukene har vi også sett veldig mye på Alexander McQueen sine hodeskalle-skjerf, selv om vi har likt dem i mange år. Vi elsker jo Alexander McQueen og hodeskaller, så et slikt skjerf hadde vært midt i blinken for vår stil. Hatter er også noe vi går veldig mye med, og det kan alltids være greit med noen ulike stiler å bytte på. 

   

                                                             

  Hullete klær, svarte kjoler og t-skjorter er vel det vi kommer til å se mest etter i London. 

   

                            

  Vi har også lyst til å gå å se på vesker fra Alexander Wang, som er våres favoritt veske-designer. 

   

                                             

  Og til slutt, men ikke minst, ringer. Spessielt hodeskalle-ringer. Vi rett og slett elsker ringer, og hodeskaller er omtrent noe av det fineste vi vet, så dette er noe vi virkelig håper vi finner i London, med tanke på at de fleste hodeskalle-ringer er til gutter, og dermed alt for store til våre fingre, håper vi å finne noe på Crazy Pig Design eller The Great Frog, som er to håndlagde ringmerker som holder til i London. Begge ringene over er fra Crazy Pig Design, men begge merkene har utrolig mange fine ringer som vi gleder oss sykt til å kunne gå å se på. 

  Hva er dine sommerplaner?
  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som blogger om det som interesserer oss. Outfits, sminke, shopping og reise er mye av det du vil finne på bloggen vår. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits