monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY


 • Vi er helt hekta på Arty ringene fra YSL, de er virkelig helt fantastiske! De kommer i mange ulike farger, og her er noen av de vi liker best akkurat nå.

  Hva synes du om arty ringene, og hvilken er din favoritt?

  Genser: Wildfox Couture // Skjørt: Betsey Johnson // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du?  Hvor henter du din inspirasjon?

  T-skjorte: Chaser // Skjørt: Betsey Johnson // Smykke: 30 Seconds to Mars  Hva synes du?

  Kjole: DropDead clothing // Jakke: KRMA // Smykker: Disney Couture, 30 Seconds to Mars  Hva synes du om antrekket?

  Som de fleste sikkert har fått med seg hadde Bikbok lansering av Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for Bikbok i Oslo 7.august, hvor de 50 første kundene fikk mulighet til å møte tvillingene. Vi stod i kø i 2 timer, men vi telte 72 foran oss, så vi fikk uheldigvis ikke møtt dem. Uansett var det en morsom opplevelse. Det var noen som tok bilder av oss, som først trodde vi var Mary-Kate og Ashley, haha. Vi ble nevnt i en artikkel i Aftenposten, dere kan lese artikkelen her.

   

  Her er hva vi kjøpte fra kolleksjonen. Under lanseringen var det helt kaos i butikken, det var folk overalt. Vi endte derfor bare opp med et smykke, men vi gikk tilbake etter noen dager for å kjøpe det vi likte spesielt godt. Men alt på mandag var utvalget veldig utplukket. Vi hadde egentlig tenkt til å kjøpe en hatt, men ingen av butikkene i Oslo hadde flere igjen. Vi endte også opp med å måtte kjøpe den svarte silkeskjorten i str. M, istedenfor XS, som vi egentlig hadde tenkt, siden de alt var utsolgt. Men det gjør ingenting, den ble stor på oss uansett hvilken størrelse vi tok, vi er bare glade for at vi fikk tak i den.


  Bilde hentet fra google.

  Sorry for litt dårlig kvalitet, vi stod ganske langt unna og det var vanskelig å ta bilde over alle.  

  Var du på lanseringen, og fikk du møtt dem?

  Skjorte: Killcity // Topp: Brandy Melville

  Ring: YSL // Smykker: Disney Couture, glitter

  Hva synes du?

  T-skjorte: Unif // Ring: YSL // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du?

  Genser: Dropdead // Sko: Ash // Smykker: Ash, 30 Seconds to Mars, Glitter

  Hva synes du?

  Jakke: Unif // Sko: Ash // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du om antrekket?

  Nå er det ikke lenge til kolleksjonen av Mary-Kate og Ashley Olsen for Bikbok kommer i butikkene. Vi personlig pleier ikke å shoppe så mye på Bikbok, men denne kolleksjonen har egentlig veldig mye fint! Vi kommer ihvertfall til å sjekke den ut når den kommer. Her er noen av våre favoritter fra kolleksjonen. Liker spesielt hatten, så vi får håpe den kommer!

   

  Hva er dine tanker om kolleksjonen?

  Kjole: Unif // Jakke: KRMA clothing

  Sko: Allsaints

  Ring: YSL

  Hva synes du om antrekket?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits