monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • I helgen var vi i Barcelona. Vi dro tidlig på fredagen, og fikk store deler av dagen i Barcelona. Vi brukte det meste av dagen på å shoppe og spise. Vi var innom butikken Brandy Melville. Det er en butikk som de har blant annet i NY, California og andre steder i Europa, og de har veldig mye fint. På kvelden var vi på Hardrock Café og spiste nachos, de er utrolig gode, spesielt uten bønnene, haha. Tidlig på lørdagen dro vi på photoshoot, som var grunnen til at vi dro til Barcelona. Vi brukte omtrent hele dagen på photoshooten. Her er ihvertfall noen bilder fra photoshooten.

  Hva synes dere om bildene?  Her kommer enda et inspirasjonsinnlegg, håper dere liker slike innlegg! :)

  Topp: Jessica Louise // Vest: Abbey Dawn // Skjørt: Betsey Johnson // Sko: Dr. Martens

  Smykker: Disney Couture, Gina Tricot ++

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Disse bildene inspirerer oss, hva inspirerer deg?

  Cardigan: strikket av bestemor // T-skjorte: Chaser

  Ringer: ebay // Smykker: Tarina Tarantino, 30 Seconds to Mars, glitter.  Hva inspirerer deg?

  For noen uker siden bestilte vi to palettes fra BH Cosmetics. Vi bestile både 88 color palette matte og 120 color palette 5th edition. Vi har ikke hatt mulighet til å prøvd palettene fullt ut, men øyenskyggene virker veldig bra, i hvertfall til den prisen! Bare si i fra hvis dere er interessert i en review på disse palettene eller vil høre mer om de :)

  Her er bilde av 120 palette 5th edition:

  Her er bilde av 88 matte palette: 
  Nå er to par Jeffrey Campbell sko på vei hjem til oss. Vi bestilte et par hver i modellen shaodow stud, som dere ser på bildet. Vi prøvde jo disse skoene når vi var i Oslo sist lørdag og ble helt forelsket! De er kanskje litt i overkanten for de fleste, men vi elsker det litt unike og rare. Vi får bare vente og se hvordan de blir å gå på, nå som det begynner å bli snø og is.

  Hva synes du om Jeffrey Campbell?

      

  I går var vi i Oslo. Det var ikke det fineste været, men det var en fin tur og det var ikke alt for mange i Oslo. Har ingen bilder fra selve dagen, men under kan dere se innkjøpene. Vi var innom Ben&Jerry's, og drakk vår favoritt milkshake Cookie dough. Visste dere at det gikk an å ha topping på milkshakene? Vi prøvde med krem og sjokoladebiter på toppen, og den var utrolig god! Anbelafer den virkelig til de som er glad i milkshake. Ellers gikk vi rundt på ulike skobutikker og prøvde Jeffrey Campbell Shadow Stud. Er virkelig spesielle sko, men utrolig fine og unike. Her kan dere i hvertfall se innkjøpene fra dagen. 

  Bukse: Dr. Denim fra Carlings til 399 kr. Skjerf: Gina Tricot til 99 kr. Sminke: Mac. 

  Som dere ser så er det to av alle klærne. Ser sikkert litt rart ut, men sånn er det å være tvillinger som kler seg likt.   Vi var innom Mac på Glassmagasinet. Det var veldig mange folk på Mac i går. Sikkert på grunn av den nye kolleksjonen som kom for noen dagen siden. Vi kjøpte et øyenskyggepalette (eller hva det heter å norsk) og en neglelakk. Neglelakken er mye finere irl, den har masse fint glitter :)

  Jakke: Jofama by Kenza og urban outfitters // T-skjorte: Chaser // Lue: Monki   Sko: Dr. Martens // Smykker: 30 Seconds to Mars, Gina Tricot, ebay

  Topp: Allsaints // Bukse: Dr. Denim // Sko: Underground // Jakke: USA

  Smykker: Disney Couture, 30 Seconds to Mars, glitter  Dette er et litt gammelt outfit, men vi tenkte vi kunne poste det allikevel. 

  I dag er det akkurat 1 år siden vi var på 30 Seconds to Mars konsert i Vilnius, Litauen. Det var en virkelig fantastisk opplevelse, og det er utrolig at det alt er 1 år siden. 30 Seconds to Mars er et av favoritt bandene våres, og de er helt utrolige live. Vi kjøpte Golden tickets, og fikk se hele konserten på sidelinjen, være med på scenen under Kings & Queens, og vi fikk møte bandet under meet & greet etter konserten og ta bilde med dem. Anbefaler alle 30STM-fans å dra på konsert hvis man har mulighet til det, er virkelig verdt det! :)

   

  Vi filmet hele konserten, men her er to videoer fra den. Sorry for litt uklar filming noen steder, men de blir bedre etter hvert.

   

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits