monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY


 • Nok en gang kommer det et innlegg om ringer, denne gangen fra den norske designeren Bjørg. Som alltid faller vi for det som er skjelett-inspirert, noe bildet av Rick Genest også gir en indikasjon på, haha. Hva synes du om ringene fra Bjørg?

  Jakke: DIY // Shorts: Tripp NYC // T-skjorte: Allsaints // Ring: YSL

  Hva synes du?

  Jakke: Jofama by Kenza // Cardigan: DIY // T-skjorte: Unif // Ring: YSL // boots: Ash  Nå er høsten her for fullt, og det er ikke lenge til vi kan ta i bruk våres Spirithoods! De to siste vintrene har vi bodd i vår varme og gode lue/hood fra Spirithoods, og kan rett og slett ikke tenke oss en kald dag uten.

  Her er de tre hoodene vi liker best akkurat nå. Vi har bestilt en av disse til denne vinteren.

  Hvilken av disse tre hoodene/luene tror du vi valgte, og hvilken likte du best?

  Nå er vi hjemme igjen fra Hamburg-turen, som var helt fantastisk. Vi dro på torsdags kveld og var tilbake på søndag. Grunnen til at vi dro til Hamburg, var for å gå på 30 Seconds to Mars konsert, som var perfekt! Konserten var på fredag, så hele dagen gikk egentlig til det. Som dere kan se på bildet, så fikk vi møte bandet, vi hadde Meet and greet-billett, og vi så hele konserten fra siden av scenen. Vi hadde samme type billett som for to år siden, og de husket oss faktisk, haha. En uforglemmelig natt, uten tvil. 

  Har du opplevd en 30 Seconds to Mars konsert? 

  Cardigan: DIY // T-skjorte: Brandy Melville // Ring: YSL // Smykke: 30 Seconds to Mars

  Hva synes du?

  Skjorte: Kill City // Sko: Ash // Jakke: Jofama by Kenza // Ring: YSL // T-skjorte: Allsaints // Smykke: 30 seconds to mars

  Hva synes du?

  Som noen av dere kanskje har fått med dere så kommer 30 Seconds to Mars til Oslo i februar, dit skal selvfølgelig vi! Vi er også så heldige at vi har billetter til konserten i Hamburg 8.november, under en uke til! Vi har alt vært på konsert til dem før, men kan aldri få nok av dem. Det blir også spennende å høre noen av de nye sangene deres live. Vi anbefaler virkelig alle å få med seg en 30STM konsert, de er helt fantastiske live!

  Skal noen av dere på 30 Seconds to Mars konserten i februar?

  Kjole: Blackmilk clothing, Boots: Ash, Jakke: Jofama by Kenza

  Hva synes du?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits