monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hva synes du?

  Her er noen av våre favoritter fra dollskill.com.

  Hva er dine favoritter?


  Her er et antrekk fra tidligere i år, før det ble vinter. Det er desverre ikke like inspirerende og enkelt å ta bilder ute nå som det er så kaldt, men vi får håpe det blir flere outfit-bildet det kommende året. 

  Hva synes du om antrekket?

  De har så mye fint på karmaloop.com nå. Her er noen av våres favoritter. 

  Kunne du tenkt deg noe av dette?

  Vi tilbrakte julen sammen med en del av familien vår i Lyngdal. Her er noen bilder fra julen 2012. Vi har egentlig bare slappet av, puslet og tilbrakt tid med familien. 

  Hvordan var din jul?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Det har blitt litt lite blogging i desember, men det har vært en koselig måned. Vi har blant annet hatt bursdag, og bakt pepperkaker. Trist at desember snart er over, men det blir jo mange nye muligheter det kommende året. Håper alle har hatt en fin jul. 

   

  I dag er det akkurat en uke siden 30 Seconds to Mars holdt enda en Vyrt. For de som ikke vet hva Vyrt er, så er det en side opprettet av 30 Seconds to Mars hvor man kan få en "privat" online konsert/chat. 1. desember holdt de en chat/show hvor de snakket og framførte sanger fra blant annet det helt nye albumet. Hvis dere er 30 Seconds to Mars fans, er Vyrt absolutt verdt å få med seg hvis man ønsker et innblikk i fremtidige planer, eller dersom man bare ønsker en god underholdning. Er det noen flere enn oss som gleder seg til å se den nye filmen Jared spiller i? Vi kan ihvertfall ikke vente.

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits