monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Bildet tilhører ikke oss

  I går var vi på 30 Seconds to Mars konserten i Oslo. Den var helt fantastisk! 

  Vi sto i kø i ca. 3,5 timer og ventet. Det blåste veldig kaldt, men heldigvis byttet vi på å gå inn på sentralbanestasjonen og varme oss. Vi kom nærme scenen, det var bare en rad foran oss, så det var verdt å stå så lenge i kø. Som alltid var 30 Seconds to Mars utrolige live, og det var virkelig en opplevelse! Det er tredje gang vi ser dem live, men det var første gang vi stod blandt publikum, og ikke på siden av scenen. Men uansett hvor man står er bandet så bra live, så hvor man står er ikke det viktigste. 

  Var du på 30 Seconds to Mars konserten i Oslo 23.02.14?

  Nå er vi hjemme igjen fra Hamburg-turen, som var helt fantastisk. Vi dro på torsdags kveld og var tilbake på søndag. Grunnen til at vi dro til Hamburg, var for å gå på 30 Seconds to Mars konsert, som var perfekt! Konserten var på fredag, så hele dagen gikk egentlig til det. Som dere kan se på bildet, så fikk vi møte bandet, vi hadde Meet and greet-billett, og vi så hele konserten fra siden av scenen. Vi hadde samme type billett som for to år siden, og de husket oss faktisk, haha. En uforglemmelig natt, uten tvil. 

  Har du opplevd en 30 Seconds to Mars konsert? 

  Som noen av dere kanskje har fått med dere så kommer 30 Seconds to Mars til Oslo i februar, dit skal selvfølgelig vi! Vi er også så heldige at vi har billetter til konserten i Hamburg 8.november, under en uke til! Vi har alt vært på konsert til dem før, men kan aldri få nok av dem. Det blir også spennende å høre noen av de nye sangene deres live. Vi anbefaler virkelig alle å få med seg en 30STM konsert, de er helt fantastiske live!

  Skal noen av dere på 30 Seconds to Mars konserten i februar?

  Her er den nye singelen til 30 Seconds to Mars. Vi har hørt på den uten stopp siden den kom ut, og det nye albumet er helt fantastisk! Virkelig et kreativt album som er verdt å høre på.

  Hva synes du om Up In The Air?

  Elsker denne sangen!

  Hva synes du om sangen?

  I dag er det akkurat en uke siden 30 Seconds to Mars holdt enda en Vyrt. For de som ikke vet hva Vyrt er, så er det en side opprettet av 30 Seconds to Mars hvor man kan få en "privat" online konsert/chat. 1. desember holdt de en chat/show hvor de snakket og framførte sanger fra blant annet det helt nye albumet. Hvis dere er 30 Seconds to Mars fans, er Vyrt absolutt verdt å få med seg hvis man ønsker et innblikk i fremtidige planer, eller dersom man bare ønsker en god underholdning. Er det noen flere enn oss som gleder seg til å se den nye filmen Jared spiller i? Vi kan ihvertfall ikke vente.

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits