monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 •  Her er sminken fra noen dager siden. Vi prøvde ut noen nye øyenskygger fra Nars, og på leppen har vi Illamasqua sin leppestift i fargen "Growl".

  Hva synes du?  Her er noen nærbilder av sminken fra forrige antrekksbilder. Øyensminken er to øyenskygger fra mac, husker ikke akkurat hvilke farger, men hvis noen er interessert i de eksakte navnene kan vi godt finne det ut. Leppestiften er fra Nars, og er en Velvet Matte Lip Pencil i fargen "Train Bleu", som vi kjøpte i London og vi elsker den!

  Hva synes du om sminken?

  For en liten stund siden kom MAC Maleficent kolleksjonen ut. Vi ventet på denne helt siden i vinter, men uheldigvis selges den ikke i Norge. For noen uker siden gikk vi innom hver butikk som selger MAC i Oslo og spurte etter kolleksjonen, men alle hadde den samme skuffende nyheten: at kolleksjonen bare selges på nettet. Den kom også på den svenske nettsiden, men uheldigvis sender de ikke utenfor Sverige. Mange av produktene er på den andre siden i den permanente linjen til MAC, bare i vanlig pakning. Men vi er blant de som faller for pakningen, og i dette tilfellet er innpakningen helt fantastisk. Vi får nå se om vi får tak i noen av favorittene våre på nettet, men her kommer i hvertfall noen bilder av kolleksjonen.   Hva synes du om MAC Maleficent kolleksjonen?

  Black Swan er absolutt helt fantastisk, og kostymene og sminken er utrolig fin! Virkelig inspirerende, dramatisk og kreativ. 

  Det er tydelig flere enn oss som finner sminken i Black Swan inspirerende. Bare se på disse tolkningene av sminken.

  Hva synes du om sminken i Black Swan?

  Hva synes du?

  Her er noen bilder av dagens sminkelook, hva synes du?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som blogger om det som interesserer oss. Outfits, sminke, shopping og reise er mye av det du vil finne på bloggen vår. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits