monalindap -
 • FORSIDEN
 • ADD OSS
 • LOOKBOOK
 • INSTAGRAM
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Hva er drømmevesken din?

  // What's your dream bag?

  Hei! Endelig begynner høstkolleksjonene å komme. Det høres kanskje litt feil ut å si "endelig", men for oss er det faktisk slik. Vi går jo sjeldent i farger, så det er ikke akkurat så veldig mye for oss i vår og sommer kolleksjonene, men det gjør det bare enda morsommere å se hva som kommer på høsten og vinteren. Alexander Wang har i hvert fall sluppet ut noen nye vesker og en sekk som virkelig falt i smak. Favorittene våre er vist på bildet over, og er enda finere i "virkeligheten". Vi så sekken på Liberty i London, og vi kan ikke vente til å se "bøtte"-vesken i butikk. Er det flere enn oss som omtrent alltid føler det slik, at tingene man ser på nettet blir enda finere når man ser det hengende i butikk?

  For litt over en uke siden startet favoritt nettsiden vår med sommersalget sitt, og de har utrolige dealer. Merker slik som Wildfox Couture, Unif, Zoe Karssen ++ er på salg, og dette er jo mange av våres favorittmerker. Når salget startet måtte vi bare rappe til oss noen av våre absolutte favoritter, i fare for at det skulle selge ut, og enkelte av tingene ble solgt ut til dagen etter, så det var bra at vi bestilte den første dagen. Men vi har i ettertid sett enda mer på salget, og de har også satt enda mer på salg. Vi prøver å ikke shoppe så mye nå, siden vi skal til London på mandag, men vi får se hva som skjer med salgene videre, siden amerikanske nettsider får ofte veldig gode salg rundt 4.juli. 

  Jaja, her er ihvertfall noen av våres favoritter på dollskill.com akkurat nå.

  To fantastiske strikkegensere fra Wildfox Couture. Den med stjerner finnes også i rød, men vi likte den best i denne svartfargen, eller "dirty black" som det står på nettsiden. 

  Kjole fra Unif og t-skjorte fra Zoe Karssen.

  Hva synes du om sommersalget i år?

  Det britiske merket Allsaints har utrolig mye fint! De har alltid veldig bra utvalg av basic-plagg med god kvalitet, og selvfølgelig masse annet fint. Vi liker spesielt godt jakkene derfra. Vi pleier alltid å ta en tur innom en eller flere Allsaints butikker når vi er i London eller USA, og kommer ofte hjem med noen godbiter. Her er noen av dagens favoritter våre fra Allsaints.

  Er det noen spesielle merker du alltid besøker når du er i utlandet?

  Hei alle sammen! Nå har vi sittet og sett rundt på nelly.com, og de har veldig mye fint der. De har mange merker vi liker veldig godt, slik som Unif, Wildfox Couture, Zoe Karssen og mange flere, men de har også mye fint fra merker vi ikke har så mye kunnskap om fra før, og det er jo alltids spennende. 

  Her er våres favoritter akkurat nå. 

  Genser fra Wildfox Couture, skinnjakke fra Muubaa (hatten var også veldig fin, men er ikke sikker på om de selger den, haha), t-skjorten med flaggermusen på er fra Zoe Karssen. 


  Solbriller fra Wildfox Couture, utrolig kule høyhelte sko med nagler fra NLY shoes og t-skjorten er fra T by Alexander Wang. 

  Var det noe som falt i smak hos deg, eller er det noe annet fint fra nelly som du liker?  Vi elsker hatter, og her er våres favoritt hatt akkurat nå. Dette er Borsalino Fedora Marengo hatter i tre ulike farger vi liker veldig godt.

  Hvilken likte du best?


  Nok en gang kommer det et innlegg om ringer, denne gangen fra den norske designeren Bjørg. Som alltid faller vi for det som er skjelett-inspirert, noe bildet av Rick Genest også gir en indikasjon på, haha. Hva synes du om ringene fra Bjørg?


  Vi er helt hekta på Arty ringene fra YSL, de er virkelig helt fantastiske! De kommer i mange ulike farger, og her er noen av de vi liker best akkurat nå.

  Hva synes du om arty ringene, og hvilken er din favoritt?

  Siden vi var i USA har vi blitt helt hektet på Alexander McQueen, spesielt på ringene og smykkene hans. De klassiske hodeskallesjerfene er også fantastiske. Kan aldri få nok hodeskaller, eller hva?

  Vi skal jo til New York i sommer, og tenker å se etter Jeffrey Campbell sko. De har så mange fine sko i ulike varianter. Her er tre vi liker veldig godt, kanskje vi kommer hjem med et par eller to, haha, vi får se. 

  Hvilken stil av Jeffrey Campbell liker du best?

  Elsker virkelig merket BlackMilk! Vi har et par leggings derfra, og de har veldig god kvalitet og er behagelige. De kommer ofte ut med nye kolleksjoner, og det er alltid noe fint å se på, haha. Bildet viser noen av våres favoritter, hvilken likte du best?


  Noe du ønsker deg?

  Dagens favoritter fra dollskill.com.

  Hva synes du?

  Hva synes du?

  Her er noen av våre favoritter fra dollskill.com.

  Hva er dine favoritter?

  De har så mye fint på karmaloop.com nå. Her er noen av våres favoritter. 

  Kunne du tenkt deg noe av dette?

  Mona&Linda

  Vi er to tvillinger som ble født 16. desember 1994. Vi blogger om det som interesserer oss, klær, sminke, shopping, musikk og alt annet som faller oss inn. Kontakt/sponsing: monalindapedersen@hotmail.com Lookbook: http://lookbook.nu/monalinda Instagram: http://instagram.com/theshadowgrimms  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits